Oefentherapie Mensendieck Edam Volendam
Welkom
Wie zijn wij
Marjolijn Meerveld
Laura Visser
Michael de Graaf
Wat is Mensendieck
Aanmelden
Voor wie
Vergoedingen
Verwijzingen
Praktijkreglement
Openingstijden
Contact en route
Nieuws
Links

Michael de Graaf

Ik vind het fijn om mensen te helpen herstellen van hun klachten. Dit doe ik altijd in samenwerking met de patiënt. Samen kunnen we namelijk het beste resultaat bereiken. Samen dat proces doorlopen van klacht naar in je kracht vind ik ontzettend mooi om daar onderdeel van te mogen zijn. Mijn patiënten beschrijven mij als een open en benaderbare therapeut. Als therapeut merk ik dat ik vooral een passie heb ontwikkeld om mensen te helpen die al langdurig last hebben van hun klachten.

Naast mijn werk als Oefentherapeut ben ik erg graag buiten. Buiten aan het sporten, met de hond, in de tuin of in het duin. Dat is voor mij echt genieten, een manier om tot rust te komen en mezelf op te laden. Zeker het hardlopen met mijn hond door de duinen is voor mij echt nodig om mijn energie kwijt te kunnen.

 

Ik ben afgestudeerd in 2019, daarna ben ik meteen rigoureus aan de slag gegaan. Ik heb direct een praktijk in Castricum overgenomen van een collega. Meteen deed ik veel ervaring op met langdurige klachten, artrose en rugklachten. Ik ben dan ook extra geschoold in die vakgebieden en daarnaast ook aangesloten bij de kwaliteitsnetwerken van Artrose en Rugklachten. Eind 2023 sluit ik mij ook aan bij het Chronisch pijn netwerk.

 

 

Oefentherapie Mensendieck Edam Volendam  | 0299 369032 info@mensendieckedam-volendam.nl