Oefentherapie Mensendieck Edam Volendam
Welkom
Wie zijn wij
Wat is Mensendieck
Aanmelden
Voor wie
Vergoedingen
Verwijzingen
Praktijkreglement
Openingstijden
Contact en route
Nieuws
Links

Januari 2023  - contracten zorgverzekeraars

 De praktijk heeft voor 2023 met elke zorgverzekeraar een contract afgesloten.

  

Januari 2023 - Nivel

Vanaf mei 2018 doet Laura al mee met het inleveren van patiëntgegevens voor het Nivel. Dit is het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg. Met deze (anonieme) gegevens wordt onderzoek gedaan om de gezondheid en de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren. Het Nivel krijgt geen identificerende informatie, waardoor de resultaten van het onderzoek nooit herleidbaar zijn tot individuele personen.

Als u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens kunt u dit laten weten aan Laura. In dat geval worden uw gegevens niet gebruikt voor Nivel Zorgregistraties.

 

December 2021 - Afspraken corona

Omdat corona ons nog steeds bezig houd, vragen wij u om hier nog steeds rekening mee te houden in de praktijk. Ondanks een gedeeltelijke lockdown mogen wij wel open blijven. Houd u echter wel nog zoveel mogelijk rekening met de regels die gelden. Denk hierbij aan de hygiene, de afstand van 1,5 meter en kom niet als u klachten heeft.
Laura en Marjolijn houden ook rekening met u door tussendoor de materialen schoon te houden, een mondkapje te dragen en de ruimte te ventileren.

 

 

 

December 2021 - Marjolijn weer aanwezig

 

Vanaf december is Marjolijn weer aanwezig in de praktijk na een lange afwezigheid i.v.m. ziekte. Zij werkt wisselende dagen en tijden. Anne-Carina heeft de patiënten aan Marjolijn en Laura overgedragen en van iedereen afscheid genomen.
Laura werkt nog steeds de maandag en donderdag.

 

 

April 2019 - Schroth therapie

In april 2019 heeft Laura het eerste deel van de opleiding tot Scroth-therapeut met goed gevolg afgerond. Dit betekent dat zij vanaf dit moment patiënten met een scoliose kan behandelen met bepaalde technieken en oefeningen die wetenschappelijk onderbouwd en dus bewezen zijn.

Wil je meer weten of heb je een scoliose? Neem dan contact met haar op!

 

  

 

 

 

Oefentherapie Mensendieck Edam Volendam  | 0299 369032 info@mensendieckedam-volendam.nl